Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+ drukvat 22 liter

EPDM spuitlijm AG45. Prijs vanaf €119,95

Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+ drukvat 22 liter
€ 289.95 179.95 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeEPDM spuitlijm AG45
Aquagard EPDM Spraybond+ spuitlijm in handig drukvat van 22,1 liter.
Voor extreme hechtingen van EPDM dakbedekking op o.a. hout, beton, metalen, bitumen, isolatie etc.
De beste kwaliteit EPDM spuitlijm verkrijgbaar speciaal voor EPDM dakbedekking en bestand tegen zeer hoge temperaturen en Kiwa BDA getest!

Ruim op voorraad
Kortingsschema
  • 1 = € 179.95
  • 6 = € 159.95
  • 12 = € 149.95
  • 24 = € 129.95
  • 48+ = € 119.95
Aquagard EPDM SPRAYBOND+ AG45 professionele lijmspray: EPDM spuitlijm in drukvat van 22,1 liter.

Toepassingen:
Originele Aquagard SPRAYBOND+ spuitlijm voor het verlijmen van alle soorten EPDM rubberfolie (Amerikaans en Europees). Zonder primer en/of voorbehandeling alle soorten EPDM dakbedekking verlijmen op alle ondergronden. Aquagard EPDM Spraybond+ spuitlijm heeft diverse testcertificaten o.a. Kiwa BDA getest en is goedgekeurd volgens de nieuwste normen van het ATG en het Europees besluit om dakbedekkingen te mogen verlijmen.
Professionele AG45 Spraybond+ spuitlijm is een speciale EPDM verspuitbare contactlijm voor dakbedekking waar een zeer hoge hittebestendigheid vereist is in combinatie met mogelijk zware spanningen, ook voor de lange termijn!

Verwerkingstemperatuur     :+5 tot +40C
Temperatuurbestendigheid  :-40 tot +140°C

Voordelen:
- Kiwa BDA getest
- Geen verpoedering
- Geen enkele spuitnevel!
- Zeer hoge hittebestendigheid
- Speciaal voor alle EPDM dakbedekkingen
- Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit spuitlijm

Gebruiksaanwijzing:
Enkel te gebruiken met speciale spuitslang en spuitpistool. (niet standaard meegeleverd)
De te verlijmen materialen dienen droog, vet- en stofvrij te zijn. Daarna de Aquagard EPDM contactlijm rustig en gelijkmatig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van ong. 10-15 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na reeds 5-8 minuten (en maximaal 60 minuten) kunt u de beide delen aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken met een bezem, roller of wals. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen.

Verbruik:
Het gemiddeld verbruik van Aquagard EPDM Spraybond+ spuitlijm in een drukvat van 22,1 liter is ongeveer 100ml/m2 per zijde.
Een dubbelzijdige verlijming van 90m2 per Aquagard EPDM spuitlijm drukvat betreft een normale verlijming. (gemiddeld tussen de 80m2 en 100m2 per druktank is gebruikelijk)