EPDM spuitlijm startpakket AG35 drukvat 22 liter

EPDM spuitlijm startpakket AG35 met slang & pistool

EPDM spuitlijm startpakket AG35 drukvat 22 liter
€ 389.95 249.95 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeSpuitlijm pakket
EPDM spuitlijm AG35 drukvat 22 liter met spuitslang & PRO spuitpistool.
Zeer goede hechtkracht van EPDM rubberfolie op o.a. hout, beton, metalen, bitumen.
Wenst u de beste kwaliteit contacttlijm / spuitlijm in drukvat voor EPDM dakbedekking, kies dan voor: Aquagard EPDM Spraybond AG45 spuitlijm.


Ruim op voorraad
AG35 EPDM lijmspray: Universele spuitlijm in drukvat van 22,1 liter!
Compleet spuitlijm startpakket met een spuitslang & PRO spuitpistool.

Toepassingen:
Universele EPDM spuitlijm in drukvat geschikt voor het verlijmen van vele materialen w.o. EPDM, fleece back materialen, vilt, kurk en als primer voor zelfklevende materialen te verlijmen op o.a. multiplex, spaanplaat (OSB), beton en isolatie platen met cacheerlaag etc.
AG35 spuitlijm is een universele contactlijm voor diverse toepassingen waar een normale hittebestendigheid vereist is in combinatie met lichte tot middel zware spanningen. Heeft een lagere hechtkracht en hittebestendigheid dan Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+ welke volledig is goedgekeurd (Kiwa BDA) voor dakbedekkingen.

Gebruiksaanwijzing:
Enkel te gebruiken met een speciale spuitslang en spuitpistool. (standaard meegeleverd)
De te verlijmen materialen dienen droog, vet- en stofvrij te zijn. Daarna de EPDM contactlijm rustig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van ong. 15 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na reeds 3-4 minuten (en maximaal 60 minuten) kunt u de beide delen aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken met een bezem, roller of wals. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen. (In zeldzame gevallen eventueel een extra laag EPDM spuitlijm aanbrengen.)

Verbruik:
Een dubbelzijdige verlijming van ongeveer 80m2 per EPDM spuitlijm drukvat is mogelijk.

LET OP: Er is een groot hechtkracht verschil met onze Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+, deze is namelijk wel KIWA & BDA getest, heeft een hogere hechtkracht en hittebestendigheid dan AG35 en is de beste keuze voor EPDM dakbedekkingen!