EPDM Spuitlijm / Lijmspray

AQUAGARD EPDM SPRAYBOND+ SPUITLIJM: HET SPUITSYSTEEM IN EEN HANDIG DRUKVAT OF SPUITBUS.

De Aquagard EPDM spuitlijm is vertrouwde EPDM contactlijm in een drukvat van 19kg / 22,1 liter (of 500ml en 750ml spuitbus), speciaal voor het verlijmen van EPDM dakbedekking. Deze topkwaliteit EPDM spuitlijm heeft een hoge vastestofgehalte, een erg duurzame hoge lijmkracht en is volgens de strengste kwaliteitseisen speciaal ontwikkeld voor onze EPDM dakmaterialen. Ons drukvat spuitsysteem vergemakkelijkt bovendien uw werk op het dak, doordat u geen compressor en/of elektriciteit nodig heeft.

Het drukvat spuitsysteem wordt al jaren gebruikt in diverse branches, zoals interieurbouw en meubelstoffering. Er zijn meerdere systemen op de markt met opvallende verschillen in de technische specificaties. Vele lijmsystemen zijn niet geschikt voor gebruik met EPDM dakbedekking. Voor het verlijmen van EPDM dakbedekking is het een erg handig systeem, maar gebruik op het dak vraagt wel om een hogere duurzame hechtkracht en temperatuurbestendigheid.

Aquagard EPDM systemen levert als totaalleverancier haar eigen speciale EPDM Spraybond spuitlijm in een handig drukvat spuitsysteem. U loopt met onze vertrouwde Spraybond spuitlijm dus geen risico's betreffende duurzame kwaliteit en fixatie, speciaal ontwikkeld voor EPDM dakbedekking en tevens Kiwa BDA getest en gecertificeerd!