Aquagard EPDM spuitlijm AG35 drukvat 22 liter

EPDM spuitlijm AG35. Prijs vanaf €119,95

Aquagard EPDM spuitlijm AG35 drukvat 22 liter
€ 229.95 159.95 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeSpuitlijm AG35
EPDM spuitlijm AG35 in handig drukvat van 22 liter.
Goede hechting van EPDM rubberfolie op o.a. hout, beton, metalen, bitumen. Is minder geschikt voor grotere EPDM dakmembranen, kies dan voor de beste kwaliteit contactlijm:
Aquagard EPDM Spraybond+ AG45 spuitlijm.


Ruim op voorraad
Kortingsschema
  • 1 = € 159.95
  • 6 = € 154.95
  • 12+ = € 149.95
AG35 EPDM lijmspray: Universele spuitlijm in drukvat van 22,1 liter.

Toepassingen:
Universele spuitlijm in drukvat geschikt voor het verlijmen van vele materialen w.o. EPDM, fleece back materialen, vilt, kurk en als primer voor zelfklevende materialen te verlijmen op o.a. multiplex, spaanplaat (OSB), beton en isolatie platen met cacheerlaag.
AG35 spuitlijm is een universele EPDM contactlijm (zoals de meeste leveranciers spuitlijm in een druktank zullen aanbieden) voor zeer veel toepassingen waar een normale hittebestendigheid vereist is in combinatie met lichte tot middel zware spanningen, dus enkel geschikt voor de plaatsing van kleinere EPDM dakmembranen is ons advies! Dit door o.a. de lagere hechtkracht en hittebestendigheid dan Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+ deze is namelijk Kiwa BDA goedgekeurd en voor grotere prefab EPDM dakmembranen zeker de veiligste keuze.

Gebruiksaanwijzing:
Enkel te gebruiken met speciale spuitslang en spuitpistool. (niet standaard meegeleverd)
De te verlijmen materialen dienen droog, vet- en stofvrij te zijn. Daarna de EPDM contactlijm rustig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van ong. 15-20 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na reeds 4-5 minuten (en maximaal 60 minuten) kunt u de beide delen aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken met een bezem, roller of wals. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen. (In zeldzame gevallen eventueel een extra laag EPDM spuitlijm aanbrengen.)

Verbruik:
Een dubbelzijdige verlijming tussen 80m2 en 100m2 per EPDM spuitlijm drukvat is gebruikelijk.

LET OP: Er is een groot hechtkracht verschil met onze Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+, deze is namelijk wel KIWA & BDA goedgekeurd en heeft een aanzienlijk hogere hechtkracht en hittebestendigheid dan AG35 en is zeker de beste keuze voor grotere EPDM dakmembranen!