EPDM spuitlijm startpakket AG35 drukvat

EPDM spuitlijm startpakket AG35 zonder Kiwa BDA keur

EPDM spuitlijm startpakket AG35 drukvat
€ 369.95 234.95 *Prijzen zijn exclusief btw
ArtikelcodeSpuitlijm pakket

EPDM spuitlijm AG35 drukvat 19kg met spuitslang & spuitpistool.
Goede hechting van EPDM rubberfolie op o.a. hout, beton, metalen, bitumen. Is minder geschikt voor dakbedekking, kies liever voor de beste kwaliteit contactlijm: Aquagard EPDM Spraybond AG45 spuitlijm.


Tijdelijk niet op voorraad
AG35 EPDM lijmspray: Universele spuitlijm in drukvat van 19kg. (22,1 liter)
Compleet spuitlijm startpakket met spuitslang & spuitpistool.

Toepassingen:
Universele spuitlijm in drukvat geschikt voor het verlijmen van vele materialen w.o. EPDM, fleece back materialen, vilt, kurk en als primer voor zelfklevende materialen te verlijmen op o.a. multiplex, spaanplaat (OSB), beton en isolatie platen met cacheerlaag.
AG35 spuitlijm is een universele contactlijm voor diverse toepassingen waar een matige hittebestendigheid vereist is in combinatie met lichte tot middel zware spanningen, dus minder geschikt voor dakbedekking door de lagere hechtkracht en hittebestendigheid dan Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+ welke wel is goedgekeurd (Kiwa BDA) voor dakbedekkingen.

Gebruiksaanwijzing:
Enkel te gebruiken met speciale spuitslang en spuitpistool. (standaard meegeleverd)
De te verlijmen materialen dienen droog, vet- en stofvrij te zijn. Daarna de EPDM contactlijm rustig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van ong. 20 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na reeds 2-4 minuten (en maximaal 60 minuten) kunt u de beide delen aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken met een bezem, roller of wals. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen. (In zeldzame gevallen eventueel een extra laag EPDM spuitlijm aanbrengen.)

Verbruik:
Een dubbelzijdige verlijming van 100-130m2 per EPDM spuitlijm drukvat is mogelijk.

LET OP: Er is een groot hechtkracht verschil met onze Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+, deze is namelijk wel KIWA & BDA getest, heeft een veel hogere hechtkracht en hittebestendigheid dan AG35 en is de beste keuze voor EPDM dakbedekkingen!