Home     EPDM spuitlijm AG35 drukvat 17kg
EPDM spuitlijm AG35 drukvat 17kg

EPDM spuitlijm AG35 drukvat 17kg


EPDM spuitlijm AG35 zonder Kiwa BDA keur

EPDM spuitlijm AG35 in handig drukvat van 17kg.
Goede hechting van EPDM rubberfolie op o.a. hout, beton, metalen, bitumen. Is minder geschikt voor dakbedekking, kies dan voor de beste kwaliteit contactlijm: Aquagard EPDM Spraybond AG45 spuitlijm.
209.95

€ 134.95

Lage voorraad

Kortingsschema:

  • 1 = € 134.95
  • 5 = € 124.95
  • 10 = € 114.95

Artikelcode: Spuitlijm AG35

EPDM spuitlijm AG35 drukvat 17kg


  • Productinformatie
  • Wenst u betere kwaliteit Spuitlijm?

AG35 EPDM lijmspray: Universele spuitlijm in drukvat van 17kg. (22 liter)

Toepassingen:
Universele spuitlijm in drukvat geschikt voor het verlijmen van vele materialen w.o. EPDM, fleece back materialen, vilt, kurk en als primer voor zelfklevende materialen te verlijmen op o.a. multiplex, spaanplaat (OSB), beton en isolatie platen met cacheerlaag.
AG35 spuitlijm is een universele contactlijm voor diverse toepassingen waar een matige hittebestendigheid vereist is in combinatie met lichte tot middel zware spanningen, dus minder geschikt voor dakbedekking door de lagere hechtkracht en hittebestendigheid dan Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+ welke wel is goedgekeurd (Kiwa BDA) voor dakbedekkingen.

Gebruiksaanwijzing:
Enkel te gebruiken met speciale spuitslang en spuitpistool. (niet standaard meegeleverd)
De te verlijmen materialen dienen droog, vet- en stofvrij te zijn. Daarna de EPDM contactlijm rustig verspuiten op de beide te verlijmen oppervlakten. Een afstand tussen ondergrond en spuitpistool van ong. 30 cm is ideaal. De lijmbanen bij voorkeur zonder overlapping aanbrengen. Na reeds 2-4 minuten (en maximaal 60 minuten) kunt u de beide delen aan elkaar verlijmen en stevig aandrukken met een bezem, roller of wals. Bij overlappend spuiten tenminste de open tijd verdubbelen. Bij zeer poreuze ondergronden goed controleren of er voldoende contact is tussen de beide lijmlagen. (In zeldzame gevallen eventueel een extra laag EPDM spuitlijm aanbrengen.)

Verbruik:
Een dubbelzijdige verlijming van 100-120m2 per EPDM spuitlijm drukvat is mogelijk.

LET OP: Er is een groot hechtkracht verschil met onze Aquagard EPDM spuitlijm AG45 Spraybond+, deze is namelijk wel KIWA & BDA getest, heeft een veel hogere hechtkracht en hittebestendigheid dan AG35 en is de beste keuze voor EPDM dakbedekkingen!